maanantai 18. tammikuuta 2016

Ajatuksia työssäoppimisesta

Ajateltiin tehdä vielä tälläinen postaus, jossa kerromme omia ajatuksia to-paikasta.

Meille kokemus oli avartava, ja suuntaa antava tulevaisuutta ajatellen. Ollaan tosi iloisia että päästiin Saksassa käymään! :)

Niille jotka ovat hiemankin kiinnostuneita lähtemään ulkomaille työssäoppimaan tai töihin, suosittelemme sitä kovasti. Siinä pääsee näkemään toista kulttuuria, erilaisia tapoja toimia ja jos menee isolle tallille/kilpatallille on meno aivan toista luokkaa verrattuna yksityistalleihin tai ratsastuskouluihin.
Työt ulkomailla antaa kokemuksia ja antaa uusia näkökulmia. Tottakai jokaiselle ihmiselle kokemus on erilainen ja jotkut soveltuvat ja sopeutuvat ulkomaille tai minne tahansa työpaikkaan eritavalla. Esim jotkut  tykkäävät työskennellä isoilla talleilla ulkomailla, jossa työt ja aikataulu voivat olla hektistä ja kisamatkoja voi olla paljon. Toiset ihmiset taas pitävät enemmän esim rennosta ja rauhallisesta ratsastuskoulumeiningistä. Tämä antaa tosiaan suuntaa siihen, mitä ja missä haluaa tulevaisuudessa työitä tehdä.

Suosittelemme lähtemään ulkomaille, jos vaan on siihen mahdolliisuus!1 kommentti:

  1. Minäkin olen tuolla joskus ollut työssäopissa. Todella kiva paikka :) Mitä hevosia siellä nykyään on? tai siis minkä nimisiä?

    VastaaPoista